Bioesen DOO Industrijska zona bb, 25230 Kula, Srbija | E-mail: ekolek@Bioesen.rs
+381 25 729 999
+381 25 729 999
"Bioesen" doo Kula - PROIZVODNJA
Proizvodni objekat Bioesen doo, prostorije i infrastruktura, namenski su projektovani, izgrađeni i održavani tako da u potpunosti odgovore svim zahtevima savremene proizvodnje po HACCP principima.
Proizvodna oprema i uređaji su tehnološki napredni, kvalitetom i kapacitetima omogućavaju proizvodnju vrhunskih proizvoda i brz odgovor na zahteve tržišta.
Dobavljači sirovina i materijala su odabrani, provereni i sposobni da sertifikovanim kvalitetom, asortimanom i količinama, isprate sve potrebe zahtevne proizvodnje.
Permanentna interna i eksterna kontrola sirovina i materijala pri ulazu u proizvodnju, omogućava dobijanje vrhunskog proizvoda, a precizno definisani proizvodni procesi i parametri, kontrolisani u svakom segmentu proizvodnje od ulaza sirovina do izlaza gotovog proizvoda, su garant proizvodnje bezbednog i kvalitetnog proizvoda.
Eksterna kontrola Bioesen gotovih proizvoda, u akreditovanim laboratorijama, u propisanim intervalima i u skladu sa važećom regulativom za hranu za životinje, garantuje kupcu kvalitet proizvoda.
Bioesen stručni tim, uz permanentno usavršavanje, posvećeni su ispunjavanju postavljenih ciljeva proizvodnje uz poštovanje svih usvojenih standarda.
 
 
 
Bioesen doo je razvio i osvojio proizvodnju specifičnih dodataka za stočnu hranu, baziranih na
aktivnim principima iz etarskih ulja lekovitog bilja. Koristeći naše proizvode imaćete zdrave životinje,
kvalitetnije proizvode (meso, mleko, jaja) uz ekonomsku opravdanost primene istih.

ZATVORI
O NAMA
O KOMPANIJI
POLITIKA KVALITETA
PROIZVODNJA
PROIZVODI
FARMA
KONTAKT