Bioesen DOO Industrijska zona bb, 25230 Kula, Srbija | E-mail: ekolek@Bioesen.rs
+381 25 729 999
+381 25 729 999
"Bioesen" doo Kula
Društvo za proizvodnju i promet Bioesen doo osnovano je 2002. godine, sa osnovnom delatnošću u proizvodnji dodataka za stočnu hranu.
Bioesen doo je razvio i osvojio proizvodnju, specifičnih dodataka za stočnu hranu, baziranih na aktivnim principima iz etraskih ulja lekovitog bilja, koji svojom efikasnošću uspešno rešavaju probleme u zdravstvenoj zaštiti životinja kao i probleme u prezervaciji stočne hrane.
U razvoju novih i kontroli postojećih proizvoda Bioesen doo saradjuje sa nizom naučnih ustanova u Srbiji ( Naučni institut za veterinarstvo Novi Sad, Tehnološki fakultet Novi Sad, Veterinarski fakultet Beograd, Poljoprivredni fakultet Novi Sad, Institut za prehrambene tehnologije Novi Sad, Veterinarski institut Sombor, Veterinarski institut Zrenjanin i drugi )
Razvijajući partnerski odnos sa kupcima i vodeći računa o njihovim potrebama, kao i kretanjima u savremenoj stočarskoj proizvodnji i promenama regulative EU u oblasti proizvodnje stočne hrane, Bioesen doo se pozicionirao kao nezamenljiv deo lanca u stočarskoj proizvodnji.
Kao logičan nastavak uspešnog poslovanja, i posledica sabranog iskustva u stočarstvu , kupovina farme svinja u Mokrinu kod Kikinde, 2007 godine, označila je početak novog poglavlja u razvoju Bioesen doo.
I pored poznatih nepovoljnih okolnosti za razvoj stočarstva, od potpuno prazne i devastirane farme, u svega nekoliko godina , Bioesen doo je uspeo da stvori uspešnu , modernu farmu.
Investiranje u opremu za smeštaj životinja, izgradnja i opremanje automatizovane mešaone stočne hrane, prijemne i skladišne kapacitete za žitarice, rekonstrukcija minfrastrukture , ulaganje u kvalitetnu genetiku životinja, i praćenje trendova u savremenom stočarstvu, doveli su do proizvodnih rezultata koji su po svim kriterijumima medju vodećima u zemlji.
Zahvaljujući neprekidnom razvoju i usavršavanju, kao i prihvatanju izazova novog i nepoznatog, Bioesen doo je spreman za vreme pred njim. Praćenje i usavršavanje postojećih , primena i razvoj novih tehnologija to je ono što će obeležiti naredne godine.
 
Misija i vizija
 
Bioesen doo je razvio i osvojio proizvodnju specifičnih dodataka za stočnu hranu, baziranih na
aktivnim principima iz etarskih ulja lekovitog bilja. Koristeći naše proizvode imaćete zdrave životinje,
kvalitetnije proizvode (meso, mleko, jaja) uz ekonomsku opravdanost primene istih.

ZATVORI
O NAMA
O KOMPANIJI
POLITIKA KVALITETA
PROIZVODNJA
PROIZVODI
FARMA
KONTAKT